Højvanghandel.dk

Denne hjemmeside skal bruges til lidt handel med samleobjekter. Ved forsendelse påkommer fragt og evt. emballageomkostninger. Jeg er i øjeblikket mest interesseret i diverse ældre guldmønter – send billede og prisønske. Kontakt så brug ovejens@yahoo.dk

Herunder er oplistet handelssiderne med direkte link. Den øverste er link til specialafdeling med mønter, medens nr 2 er til specialafdeling med frimærker.

Jeg har valgt ikke at lave denne hjemmeside med direkte ordrerubrikker og indkøbskurv, da det så vil gå over i for professionel udgave som også vil medføre at jeg skal have kortbetaling og det vil give omkostninger som ikke står i forhold til omsætning, derfor håber jeg, at I vil bruge den markerede mailadresse til henvendelser, så kan der jo også forhandles lidt, hvis du/I vil købe flere emner.

Mobilpay spørg efter nr. og som noget nyt har jeg knyttet Pay-Pal betaling til min mail adresse ovejens@yahoo.dk  

Der er mange, som er nervøse for at handle med private udbydere – især DBA har mange som  “glemmer” at sende varer efter betaling.  Med Pay-Pal har du en ekstra sikkerhed indbygget i kontoen, således at beløbet refunderes, hvis levering ikke kommer som aftalt. Der skal tillægges prisen 5% for denne garanti. 

Betaling fra udland: Swiftcode: NDEAKKK – Iban: DK7820000741878364   

Fragt til England/Storbritanien 0,5 kg ca £ 24,-  omregning 1 £= ca 8,30  d.kr

Mønter – Coins

Danske cirkulationsmønter

Frimærker – handlerlager

Platter

Legetøj

Slægtsbøger

Pengesedler

Pengesedler/Geldschein/Banknoten

Postkort  

Diverse salg

Glas og vaser

Modelbiler

Modeller – kanonlavetter

Malerier og tryk

Figurer

Goldcoins for sale

Silvercoins for sale

Sølvmønter

Skillingmønter Danmark

Barrer i diverse metaller

 

tilbage til forsiden