Forside

I bydes velkommen til denne nye udgave af “hojvanghandel.dk”. Da der blev lukket for det varme vand hos vores tidligere web-udbyder, blev jeg tvunget ud i at udforme en helt ny udgave.

Det er dog ikke skidt alt sammen, her har der været muligheder for brug af direkte link, så det er blevet meget nemmere at navigere rundt på siderne.

Denne hjemmeside er en kombination af en mindre handelsside (som er yderligere opdelt) med samleobjekter og så en masse stof i denne afdeling vedrørende slægtsforskning. Herunder står menuen med de forskellige sider, som er lavet indtil nu. Men ellers er den opdelt skarpt mellem handels- og slægtsiderne, således at på denne forside er linkene til artikler og nyhedsstof vedr. slægt og trykker du/I på ovenstående link til handelsside kommer I til den lidt mere komercielle del af denne hjemmeside. god fornøjelse, og husk jeg er altid modtagelig for ny information/billeder og forespørgsler. kontakt så brug ovejens@yahoo.dk

Bemærk: Jeg har været nødt til til at lukke for indlæg, og beder jer have ulejligheden med at skrive til ovennævnte mailadresse, min side bliver skudt i sænk af spamindlæg, så derfor er der lukket, i hvert fald midlertidig. Men jeg modtager stadig gerne indlæg som så bliver sat ind under nyheder fra slægten.

Endvidere kan jeg oplyse, at mit My Heritage Family-Research – hvor slægtsprogrammet kører nu er lukket da jeg blev simpelthen er træt af alle de problemer programmet gav, de opdater konstant og laver om, og hver gang mistede jeg en masse og det giver andet bøvl, derfor vil denne hjemmeside fremover blive kontaktleddet.

Det første led i denne proces er opbygningen af slægtstræet, hvor min familie bliver opbygget fra tidligste tider og frem til ca år 1950 – nyere oplysninger kommer ikke på nettet på grund af reglerne om privatlivets fred, men findes i bogform.          Jeg får mange henvendelser om familiemedlemmer især fra det sydvestjyske område (Horne – Tistrup – Ølgod – Grindsted)  og kan besvare rimeligt hurtigt, om emnet er i min database, som p.t. omfatter ca 28.000 navne. Kom med alle de oplysninger I har om familien, så kører jeg kontrol på, om jeg kan give yderligere oplysninger. Som noget nyt er der nu ved at blive opbygget et indlæg omfattende et personregister omfattende de nærmeste slægtslinier – prøv at søge og er der gevindst så kom med  forespørgsel vedr. personen – så får I en udskrift omkring vedkommende. (Naturligvis gratis – det koster først lidt, hvis der skal udarbejdes større udskrifter).                                                 

 Slægtstræet1

Slægtstræet2

Slægtstræet3

Personregister

Billedgalleri 2

Billedgalleri

Sebbelov-familien

Præster ved Sct. Jacobi kirke

Slægtsbøger

Slægtstræet

Johan Bremer 

Jens Pedersen Falster

Christen Jessen fra Ounbøl ved Thorstrup

Starbæk og Linding Møller samt Vartofte og Yderikgård

Jes Nielsen gårdfæster ved Tange Thorstrup – efterkommere

Søren Rotbøl – gårdfæster i Rotbøl ved Horne – efterkommere

Peder Clemmensen – gårdfæster i Horne – efterkommere

Laurids Sønderby Ølgod`s forfædre

Mads Andersen

Mads Andersen 2

Nyheder fra slægten

Nyheder fra slægten 2

Peder Pedersen Schmidt

Gammelnyt 1

Gammelnyt 2

Gammelnyt 3

Gammelnyt 4

Nedenstående er uddrag fra seneste slægtsbog:

Hedeagergård i Ølgod

Julius Peder Andersen (Bornholmerslægten)

Familien Friis Andersen fra Janderup

Reglement for Varde Fattiggaard

Roborghus ved Hjerting

Familien Veldt – Dufresne

Moesgård ved Horne

Sebbelov Familien

Orten Lokalhistorie

Rømø –

Mindre-Alf fra Andebu

Hodde Kro